Uitzending
Binnenste Buiten - 9-9-2020

9-9-2020

Binnenste Buiten

202 x bekeken | 0 reacties
5
Iets buiten Rotterdam woont Eugenie in een karakteristiek pand; de dienstwoning van een nog werkend monumentaal gemaal. Ze heeft haar woning twee jaar geleden helemaal van top tot teen opgeknapt, waarbij de oude elementen zoveel mogelijk zijn behouden. Maar het allermooiste en fijnste is haar prachtige uitzicht over de Schie, haar dagelijkse levende schilderij.

Sharon maakt iets waar je de echte kaaskop 's nachts voor kunt wakker maken: kaasfondue. Emmentaler, gruyŔre, taleggio: alle kazen gaan erin. Maar niet zomaar opgediend in een fonduepan, nee, de smeu´ge fondue komt het meest tot zijn recht in een uitgehold, robuust brood. Smullen.

Tuinexpert Martin Stuger helpt Rutger en Suzan om hun tuin in het centrum van Zwolle om te toveren tot een kindvriendelijke, parkachtige tuin. Ook het hoogteverschil in de tuin gaat Martin op een creatieve manier vormgeven. De kleine stadstuin ondergaat een ware split level metamorfose.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger, Marieke Schatteleijn en Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op woensdag 9 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee