Uitzending
Binnenste Buiten - 23-10-2020

23-10-2020

Binnenste Buiten

271 x bekeken | 0 reacties
5
In Ede wonen Youetta en Sandra in de voormalige Arthur Koolkazerne. Deze kazerne is volledig omgebouwd tot woonwijk, maar ademt nog steeds de sfeer van vroeger. Het huis van dit koppel werd ooit gebruikt als paardenstal, maar veranderde later in een opslag om grof geschut, zoals tanks, op te slaan. Youetta en Sandra hebben van hun huurhuis een sfeervolle, duurzame plek gemaakt.

Chef-kok Ramon Brugman maakt een rode viscurry met saffraanrijst.

Door een prachtige, Engelse moestuin en een Franse rotonde met rode boerenkool is Dineke Logtenberg 23 jaar geleden ge´nspireerd geraakt om haar eigen moestuin te beginnen. Niet om uit te eten, maar om naar te kijken. Het moest een weelde worden van kleur, vorm, diepte en variatie in groenten, bloemen en kruiden. Rode tuinbonen met rode bloemen, dahlia's in de mooiste vormen, snijbiet in allerlei kleuren, samen met oranje Afrikaantjes en bruine sla. Je kan het zo gek niet bedenken of Dineke heeft het staan en hoopt daarmee anderen weer te kunnen inspireren.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger, Marieke Schatteleijn en Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen Úcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!