Uitzending
Binnenste Buiten - 17-6-2020

17-6-2020

Binnenste Buiten

174 x bekeken | 0 reacties
5
De Friese Marijke en de Finse Jonas zijn de gelukkige huurders van een heel bijzonder huis in Rotterdam. Hun woning was vroeger in tweeŽn gesplitst om plaats te bieden aan twee gezinnen van havenarbeiders. De twee oorspronkelijke voordeuren zijn nog altijd aanwezig. Als ontwerpers hebben ze een eigen kijk op interieur en maken ze het liefst alles zelf. En zo is het huis een bijzondere mix van zelfontworpen meubelstukken geworden, gecombineerd met Friese en Finse invloeden.

De chilipeper is een populair ingrediŽnt in vele buitenlandse keukens. Nederland begint ook zo langzamerhand aan deze hete peper te wennen. Dat is goed nieuws voor peperteler Joost van Luijk uit Nootdorp. Zijn kas hangt namelijk vol met de meest bijzondere soorten. Alle reden voor culinair schrijver Nadia Zerouali om een bezoekje te brengen aan de kas, maar durft zij de hete pepers aan in haar gerecht?

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger, Marieke Schatteleijn en Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op woensdag 17 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie