Uitzending
Binnenste Buiten - 13-6-2020

13-6-2020

Binnenste Buiten

188 x bekeken | 0 reacties
6
In Amsterdam-Oost woont Peter van Aalst, samen met zijn partner Roef Arling, in een benedenwoning met souterrain. Als ornamentist weet Peter niet alleen heel veel van ornamenten, maar heeft hij zijn huis ook rijkelijk gevuld met deze plafondversieringen. Naast de ornamenten hebben ze ook de meest bijzondere verzamelingen en kijk je zelfs op de wc je ogen uit.

Aan de rand van het Groene Hart, in Zoeterwoude, runt de familie Captein een kaasboerderij. Al generaties lang is de familie aan het boeren en nog steeds zijn er twee generaties vol passie op de boerderij bezig. Er lopen kippen, schapen, varkens en koeien waarmee ze proberen kringlopen te sluiten en dat allemaal voor het product dat ze maken: boerenkaas. Chef-kok Leon Mazairac loopt een dagje met de familie mee en maakt een mooi gerecht met hun oudste kaas.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger, Marieke Schatteleijn en Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op zaterdag 13 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie