Nieuwsbericht
Bijdehandjes - Jeroen van Koningsbrugge in Bijdehandjes

Jeroen van Koningsbrugge in Bijdehandjes

Bijdehandjes

14-1-2016

| 287 x bekeken | 0 reacties
8
In het nieuwe televisieprogramma Bijdehandjes, gepresenteerd door de altijd vrolijke Jeroen van Koningsbrugge, draait 't om ontwapende, eerlijke, brutale en super schattige kinderen tussen de vijf en tien jaar oud. Kinderen hebben een andere kijk op de wereld, vol verwondering en onschuld. Jeroen wil dat gevoel ook weer eens ervaren. Met behulp van zijn nieuwe SBS-show hoopt hij zich tijdens de opnames weer als een kind te voelen. En dat is goed gelukt. Jeroen plaatst de kinderen op een voetstuk, gaat met ze in gesprek, zet ze voor duivelse dilemma’s en stelt ze pittige levensvragen. Bijdehandjes is vanaf 5 februari iedere vrijdagavond om 22.00 uur te zien bij SBS 6.

Jeroen geniet met volle teugen van zijn nieuwe tv-programma: “De kinderen laten hun fantasieën de vrije loop. Het was waanzinnig leuk om te maken, omdat ik natuurlijk zelf nog een kind ben. In de wereld van onze bijdehandjes is echt alles mogelijk. Er komen dan ook allerlei onderwerpen aan bod: verliefd zijn en verkering, de dood en het wereldnieuws. Iedereen is ooit kind geweest, dus iedereen kan zich erin herkennen.”

De kinderen praten met hun toekomstige-ik, liggen aan de leugendetector, houden een spreekbeurt over hun favoriete onderwerp, vertellen over hun relatie of belanden in een interview met presentator Jeroen van Koningsbrugge.

Klik hier voor meer informatie over Bijdehandjes, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!