Uitzending
Bestemming Onbekend - Ralph en Melanie in de Filipijnen

Ralph en Melanie in de Filipijnen

Bestemming Onbekend

3-8-2010

| 2132 x bekeken | 0 reacties
6
Ralph en Melanie zijn al 3,5 jaar een gelukkig stel. Net voordat ze op het vliegtuig richting Madrid wilde stappen om daar lekker uitgebreid te gaan shoppen, staat Klaas voor hun neus...
Het project
Ralph en melanie zijn tijdens hun avontuur in de Filipijnen aangehaakt bij een project van Young Focus. Young Focus is een Nederlandse stichting (1992) die op concrete en doeltreffende wijze kinderen uit de meest arme gezinnen op de Filipijnen een hoopvolle toekomst geeft. Young Focus werkt letterlijk waar deze kinderen wonen: o.a. in sloppenwijken als Smokey Mountain - een vuilnisbelt in Manilla - waar Ralph en Melanie zijn geweest.
Goed onderwijs en goede gezondheid zijn basisbehoeften voor elk kind. De kinderen van Smokey Mountain hebben gebrek aan beide. Young focus doet hier wat aan, en voorziet de kinderen o.a. van onderwijs (basisschool niveau t/m universitair) en voedsel. Ralph en Melanie hebben een prachtig schooltje gebouwd, zodat nu nog meer kinderen naar school kunnen.

Deze uitzending van het programma Bestemming Onbekend met de titel Ralph en Melanie in de Filipijnen is uitgezonden op dinsdag 3 augustus door de EO. De presentatie was in handen van Klaas van Kruistum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie