Uitzending
Beste Zangers - Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Beste Zangers

16-7-2016

| 7101 x bekeken | 0 reacties
6
Jeroen van der Boom leent zijn hits uit aan zijn muzikale collega's. Hij mag lekker naast Jan Smit genieten van zijn avond. Jeroen van der Boom leent zijn hits uit aan zijn muzikale collega's. Hij mag lekker naast Jan Smit genieten van zijn avond. Als eerste verrast Sharon Doorson hem met een funky versie van 'Eén Wereld'. Verder wordt Jeroens 'Het is over' in een typisch O'G3NE-jasje gestoken en weet Willeke Alberti een gevoelige snaar te raken met 'Mag ik dan bij jou'. René van Kooten rockt de avond met 'Kom maar op'. Jeroen zelf brengt een muzikale ode aan zijn nieuwe vrienden van Beste Zangers met een speciaal voor hun geschreven nummer.

Door Jeroen van der Boom, René van Kooten, Sharon Doorson en Willeke Alberti werd er opgetreden in deze uitzending van De beste zangers. De presentatie was in handen van Jan Smit. Deze uitzending van het programma De beste zangers met de titel Jeroen van der Boom werd uitgezonden op zaterdag 16 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee