Programma
Beat Me

Beat Me

6
Beat Me is een tv-show bij SBS6. Frank Dane ontvangt in BEAT ME twee kandidaten met compleet verschillende genres die het tegen elkaar openen. Van rockers tegen volkszangers tot singer-songwriters tegen bands. Elke uitdager kiest één van de winnaars van de week ervoor. Beide kandidaten treden op en worden beoordeeld door de driekoppige vakjury en publieksjury. Na iedere knock-out bepaalt de winnaar van gisteren of hij uit het spel stapt en naar huis gaat met het reeds verdiende geldbedrag, of dat hij de uitslag van de twee jury’s afwacht met de kans om het duel te hebben gewonnen en in de volgende aflevering nog meer geld waard te worden.
De eerste uitzending van Beat Me is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Beat Me

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Beat Me online beschikbaar komt)
Nieuws over Beat Me
 • Beat Me - Frank Dane presenteert nieuwe SBS6-show BEAT ME

  Frank Dane presenteert nieuwe SBS6-show BEAT ME

  6-6-2021  SBS6 komt deze zomer met de nieuwe tv-show BEAT ME: The Five Knock-Outs. Elke ronde nemen twee kandidaten met compleet verschillende genres het tegen elkaar openen, van rockers tegen volkszangers tot singer-songwriters tegen bands. Een vak- en publieksjury beslissen de winnaar.

  Na iedere knock-out bepaalt de winnaar van vorige week of hij uit het spel stapt en naar huis gaat met het reeds verdiende geldbedrag, of dat hij de uitslag van de twee jury’s afwacht met de kans om het duel te hebben gewonnen en in de volgende aflevering nog meer geld waard te worden.

  De presentatie is in handen van radio-dj Frank Dane, die zijn eerste grote tv-klus een ‘ongelooflijke eer’ noemt. “Het belooft een spannende en leuke show te worden met bijzondere talenten”, zegt de ochtendstem van Radio 538 over BEAT ME, dat vanaf 10 juli om 20:30 uur te zien is op SBS6.
  Lees verder
Over dit programma