Uitzending
Andere Tijden Sport - Frans Derks: het broekje past nog

Frans Derks: het broekje past nog

Andere Tijden Sport

20-1-2019

| 921 x bekeken | 0 reacties
4
In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal is hij tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijff een opvallende verschijning. Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. Volgens vriend en vijand een uitstekend arbiter. Populair bij voetballers en trainers. Maar door zijn lange haren, zijn korte broekjes, zijn ongezouten meningen en zijn eigengereide gedrag niet geliefd bij de bobo's van de KNVB. 'En dat heeft me een WK gekost,' zegt Frans Derks in Andere Tijden Sport. Dik in de tachtig is hij inmiddels, maar het broekje past nog en hij fluit nog steeds. Andere Tijden Sport over een scheidsrechter die een Bekende Nederlander werd.

De presentatie was in handen van Tom Egbers. Deze uitzending van het programma Andere Tijden Sport met de titel Frans Derks: het broekje past nog werd uitgezonden op zondag 20 januari door de VPRO, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee