Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

18-3-2010

BN-ers in de zorg

1742 x bekeken | 0 reacties
6
Chantal Janzen duikt een dag in het leven van de tienjarige Ashley, die door een hersenbeschadiging gehandicapt is geraakt. Ze zit in een rolstoel, praat via gebaren en een spraakcomputer en gaat naar een speciale school in Valkenburg. Dat is ver van huis, maar haar ouders, broertje en zusje kunnen toch dichtbij haar zijn, dankzij het project 'Logeren dicht bij school' van de NSGK voor het gehandicapte kind.

Antonie Kamerling loopt een dagje mee in het gezin van de meervoudig gehandicapte Juul (3). Hij gaat mee naar het ziekenhuis en naar het kinderdagcentrum waar Juul twee dagen per week wordt opgevangen.

Patty Brard ervaart een dag het leven van het meervoudige gehandicapte meisje Chelsea (13) en ziet hoe zij opbloeit van een wel heel bijzondere manier van paardrijden.

Frits Sissing trekt op met de zestienjarige Stefan; hij is spastisch en doet mee aan een speciaal sportprogramma voor gehandicapte kinderen.

Deze uitzending van het programma Amusement reality met de titel Leven met een handicap is uitgezonden op donderdag 18 maart. Te gast waren Patty Brard, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Chantal Janzen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie