Uitzending
Ambassadeur Voor Een Dag - Edsilia Rombley en Kimberley

Edsilia Rombley en Kimberley

Ambassadeur Voor Een Dag

27-11-2011

| 1278 x bekeken | 0 reacties
6
Souldiva Edsilia Rombley, internationaal succesvol zangeres en mede bekend om haar vierde plaats op het Eurovisiesongfestival in 1998 zal deze aflevering, samen met hartpatiënt Kimberley, al haar ziel en zaligheid inzetten voor de Hartstichting.

Kimberley de Vente (17jr) heeft een ernstige aangeboren hartafwijking en de eerste drie jaar van haar leven bracht ze door in het ziekenhuis. Na meerdere gevaarlijke open hartoperaties kan ze, mede door steun van de Hartstichting, eindelijk een beetje genieten van het leven.

Beide dames zien elkaar voor het eerst in het Vondelpark in Amsterdam. Edsilia heeft voor Kimberley, die dol is op zingen, een grote verassing die zal plaatsvinden in de geluidsstudio van Tjeerd Oosterhuis. Ze gaan samen een lied opnemen!!

Edsilia is onder de indruk van Kimberley en haar levensverhaal. Tussen de bedrijven door spreken ze vrijuit over alles wat Kimberley heeft meegemaakt en delen ze hun passie voor muziek en zang.

Als afsluiter van de dag neemt Edsilia Kimberley mee naar Club Dauphine in Amsterdam waar die avond diverse bekende zangers optreden. Tijd voor de tweede verassing! Edsilia geeft een spetterend optreden waarin ze Kimberley toezingt en het belang van de Hartstichting nog eens stevig zal benadrukken.

Deze uitzending van het programma Ambassadeur Voor Een Dag met de titel Edsilia Rombley en Kimberley is uitgezonden op zondag 27 november door RTL4. Te gast was Edsilia Rombley.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie