Programma
Alles op tafel

Alles op tafel

6
Het programma Alles op tafel creeŽrt een bewustzijn voor de consument. Wat voor aparte producten zijn er in de supermarkt? En is het waar wat er op de verpakkingen staat? Maarten Remmers, Anna Gimbrere, Marijn Frank en Ramon Brugman zoeken het tot de bodem uit. Elke week kiest chef-kok Ramon een verrassend product uit de supermarkt. Anna en Maarten gaan op onderzoek uit en Marijn praat met deskundigen en experts om tot de waarheid te komen. Het is een programma van KRO-NCRV.
De eerste uitzending van Alles op tafel is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Alles op tafel

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Alles op tafel online beschikbaar komt)
Nieuws over Alles op tafel
 • Alles op tafel - Op zoek naar de waarheid van producten in de supermarkt

  Op zoek naar de waarheid van producten in de supermarkt

  28-6-2024

  Je hebt het vast wel is meegemaakt. Je doet je ronde voor de boodschappen en ineens zie je iets nieuws in een schap liggen, waarvan je denkt: wat is dit? KRO-NCRV gaat een nieuw programma uitzenden die ons bewuster maakt van wat we nou eigenlijk kopen in de supermarkt. In de serie Alles op tafel accepteren ze geen mooie praatjes van de producenten, maar gaan ze op zoek naar de waarheid.

  Verslaggevers Anna GimbrŤre, Maarten Remmers, presentator Marijn Frank en chef-kok Ramon Brugman gaan er alles aan doen om achter de waarheid te komen. Elke week laat Ramon de consument verbazen over wat voor producten er te vinden zijn in de supermarkt. Marijn test deze producten en praat met deskundigen en experts over de waarheid van deze producten. Anna en Maarten voeren een labtest uit om te zien of het wel waar is wat er op de producten staan.

  Het nieuwe programma is wekelijks te zien vanaf 15 juli om 19:55 uur bij de KRO-NCRV op NPO2.
  Lees verder
Over dit programma
 • Anna Gimbrere Anna Gimbrere is geboren op 6 januari 1986 te Utrecht. Anna Gimbrere is een Nederlands wetenschapsjournalist en presentatrice. Anna Gimbrere presenteert nu Alles op tafel en Pointer. Als presentator is Anna Gimbrere onder meer bekend van... Bekijk volledig dossier
 • Ramon Brugman Ramon Brugman presenteert nu BinnensteBuiten en Alles op tafel. Onlangs was Ramon Brugman te gast bij Tijd voor MAX. Bekijk volledig dossier