Uitzending
Allemaal Familie - 20-8-2021

20-8-2021

Allemaal Familie

2145 x bekeken | 0 reacties
7
We gaan op bezoek bij familie Oostwegel met hun luxe hotels, Vishandel Molenaar en de familie Janssen met een succesvol modebedrijf. De familie Oostwegel heeft vier grote kastelen omgetoverd tot luxe hotels. Aan het hoofd staat Camille senior die sinds de jaren 70 landgoederen verwerft. Met zoon Camille jr, dochter Francoise en moeder Judith maakt de familie zich op voor een bijzonder jaar: de overdracht.

De gebroeders Molenaar rijden iedere dag vanuit Volendam naar hun vishandel in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. De drie broers hebben een schare kinderen, maar de volgende generatie staat niet bepaald te springen om het roer over te nemen.

Hoe je van een kleine speler steeds groter wordt zie je goed bij de familie Janssen uit Westervoort. Daar runnen broer en zus een succesvol modebedrijf dat zich richt op het topsegment. En dat gaat zo goed, dat ze met hun bedrijf Rietbergh inmiddels uit hun ouderlijk huis groeien. Vader en moeder wonen op zolder. Broer en zus bezoeken RTL Nederland waar zij Albert Verlinde ontmoeten.

In deze uitzending van Allemaal Familie was Albert Verlinde te gast. De presentatie was in handen van John Fentener van Vlissingen. Deze uitzending van het programma Allemaal Familie werd uitgezonden op woensdag 16 augustus door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie