Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Alle Kinderen Bakken - Geglazuurde citroencakejes

Geglazuurde citroencakejes

Alle Kinderen Bakken

5-7-2014

| 1195 x bekeken | 0 reacties
7
De vier deelnemers racen in de technische opdracht tegen de klok. Binnen een uur moeten ze geglazuurde citroencakejes gebakken hebben.

De cake moet perfect gegaard zijn. Eén minuut te lang of te kort in de oven zal de textuur meteen negatief beïnvloeden. Het spant erom.

Daarna is het tijd voor de creatieve opdracht. De bakkers maken hun lievelingsrecepten binnen het thema ‘Amerika’. Olivia maakt een red velvet-cake versierd met de sterren en strepen van de Amerikaanse vlag. Kai maakt een pindakaas-met-jam-taart, omdat Amerikanen graag pindakaas met jam op hun boterham eten. Sami bakt kleine citroenkokoscakejes en Abigail stort zich op haar hamburgercupcakes.

Terwijl de juryleden voor een dilemma staan, brengt presentator Aaron Craze een bezoek aan de beroemde Hummingbird Bakery. Daar leert hij van bakker Tarek Malouf het geheim achter de immens populaire Amerikaanse cupcake.

Deze uitzending van het programma Alle Kinderen Bakken met de titel Geglazuurde citroencakejes werd uitgezonden op zaterdag 5 juli door MAX. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie