Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Alle Kinderen Bakken - Aflevering 10

Aflevering 10

Alle Kinderen Bakken

2-8-2014

| 819 x bekeken | 0 reacties
6
Vier hoopvolle halvefinalisten strijden om een plek in de finale. Ze bakken minipizza's en creatieve baksels binnen het thema 'zee'.

De bakkers moeten bewijzen dat ze de benodigde technische vaardigheden in huis hebben om te winnen. Dat doen ze door minipizza’s naar het recept van jurylid Paul Hollywood te maken. Het deeg moet perfect gekneed zijn om de pizza’s de juiste textuur te geven. De uiteindelijke minipizza’s moeten een dun, knapperig korstje hebben dat mooi in verhouding staat met de ingrediënten bovenop.

Daarna is het tijd voor de creatieve uitdaging met het thema ‘zee’. De bakkers gaan aan de slag met hun eigen recepten voor zoete taartjes. We zien bladerdeegtaartjes met custard en framboos, ijshoorntaartjes met gojibessen en een vulling van citroen en limoen, koffie-walnoottaartjes met mascarpone en frambozentaartjes van ‘ruff puff’-bladerdeeg met custard. Dan staan de juryleden voor een moeilijke beslissing. Ze mogen slechts twee van de vier deelnemers doorsturen naar de finale.

De presentatie was in handen van Aaron Craze. Deze uitzending van het programma Alle Kinderen Bakken met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op zaterdag 2 augustus door MAX. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!