Nieuwsbericht
All You Need Is Love - Nieuw seizoen All You Need Is Love

Nieuw seizoen All You Need Is Love

All You Need Is Love

5-1-2016

| 1115 x bekeken | 0 reacties
7

Met recordcijfers voor de All You Need Is Love-kerstspecial sloot presentator Robert ten Brink afgelopen jaar heel mooi af voor RTL 4. Maar er is meer dan dat. Aankomende zaterdag begint de reguliere serie All You Need Is Love weer en worden gebroken harten weer gelijmd, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar gemaakt. Ook is er weer voldoende ruimte voor de All You Need Is Love-caravan om Robert te begeleiden tijdens zijn liefdesreis door het hele land. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Tilburg; geen plek is te ver voor de cupido van RTL. Vanaf 9 januari is deze engel weer zes weken actief.

Niet alleen in eigen land laat Robert ten Brink romantische dromen uitkomen en langgekoesterde wensen in vervulling gaan. De ĎAll You Need Is Loveí-crew is wederom afgereisd naar AustraliŽ om families bij elkaar te brengen. Tijdens een waanzinnige en indrukwekkende reis gaat Robert down under om over het gehele continent maar liefst acht families te herenigen.

Nieuwe afleveringen van All You Need Is Love kun je direct na uitzending terugkijken via TVblik. Waarom live kijken als je ook op ieder ander gewenst moment terug kunt kijken?

Klik hier voor meer informatie over All You Need Is Love, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie