Uitzending
40 Dagen Zonder Jou - Natasja & Jan

Natasja & Jan

40 Dagen Zonder Jou

11-5-2010

| 1866 x bekeken | 0 reacties
5
Jan (33) en Natasja (31)
Relatie: 15 jaar, waarvan 10 jaar getrouwd
Kinderen: Tygo (5) en Quinten (3)
Natasja & Jan

Jan en Natasja zijn echte jeugdliefdes. Ze leren elkaar kennen als tiener en na een spetterende verkeringstijd stappen ze in het huwelijksbootje.

Van het geluk in hun begintijd is helemaal niks meer over. Ruzie is aan de orde van de dag en nergens kunnen ze elkaar meer in vinden. Ze irriteren zich mateloos aan elkaar en hebben geen begrip meer voor de ander. Jan stelt hoge eigen aan zichzelf en Natasja, en Natasja wordt gek van de controledrang van Jan.

“Jan is een last, de man die overal commentaar op heeft. Ik kan mezelf gewoon niet zijn.”

“Natasja zie ik als een verbitterde vrouw die haar eigen dingen doet maar niet meer zoekt wat je in elkaar kan zoeken”

Jan heeft het gevoel dat hij niet meer binnenkomt bij Natasja en dat zij volledig haar eigen gang gaat. Ze gaat vaak alleen wandelen; een doorn in zijn oog. “Dan denk ik 'waar ga jij naar toe? En ga je wel echt wandelen'.”

Ook hun twee zoons lijden onder de relatieproblemen. “Op school had hij een poppetje getekend en die was boos. Dat poppetje was boos, maar dat ziet hij natuurlijk bij ons.” “Als ik zie hoe de kinderen op de ruzies reageren, je moederhart breekt gewoon.”

Ondanks alles is er de wil om te vechten voor dit huwelijk. “Ik weet diep van binnen 'het is een goed persoon', maar ik zie ’t gewoon niet meer.”

Lukt het Jan en Natasja om weer positief naar elkaar te kijken of zijn ze echt te ver van elkaar af gedreven?

Deze uitzending van het programma 40 Dagen Zonder Jou met de titel Natasja & Jan is uitgezonden op dinsdag 11 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie