Uitzending
40 Dagen Zonder Jou - Lisette & Sandy

Lisette & Sandy

40 Dagen Zonder Jou

4-5-2010

| 1748 x bekeken | 0 reacties
7
Sandy (47) en Lisette (38)
Relatie: 21 jaar, waarvan 18 jaar getrouwd
Kinderen: Najesca (18), Svetlaine (14) en Xsyran (5)

Sandy en Lisette leerden elkaar kennen toen zij 16 was en hij 26. Na 18 jaar huwelijk is de koek eigenlijk wel op. Sandy heeft grote moeite zijn woede in bedwang te houden. “Het is bijna elke dag ruzie.” “Hij heeft me alleen maar kapot gemaakt. En je kan het er niet met iemand anders over hebben dus je slikt het maar. Maar van binnen ben ik gewoon gevoelloos. Zelfs naar mijn kinderen.”

Ook hun kinderen lijden onder de situatie. “Het is niet leuk om je ouders te horen ruziën.” Vooral hun dochters worden betrokken bij de relatieproblemen. Ze willen hun moeder vaak steunen. “Je probeert het wel. Maar het is heel moeilijk om de stemming weer goed te krijgen.”

Tijdens deze 40 dagen geniet Lisette met volle teugen van de vrijheid: “Ik heb heel veel mannelijke aandacht, dat is wel leuk.”

Sandy ziet totaal geen nut in het alleen zijn: “Ik denk dat het niks gaat opleveren. Alleen zijn helpt niks. Leuk dat jullie het proberen maar dit wordt niks.”

Lukt het Sandy om erachter te komen waar zijn woede vandaan komt én die woede in toom te houden? “Ik wil echt proberen om een ander mens te worden.”

En wil Lisette eigenlijk nog wel echt knokken voor haar huwelijk? “Ik voel steeds vaker dat ik meer vrijheid wil, dat ik het eigenlijk niet meer zie zitten met hem samen.”

Deze uitzending van het programma 40 Dagen Zonder Jou met de titel Lisette & Sandy is uitgezonden op dinsdag 4 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie