Uitzending
40 Dagen Zonder Jou - Hoe verknal ik mijn relatie?

Hoe verknal ik mijn relatie?

40 Dagen Zonder Jou

8-6-2010

| 2375 x bekeken | 0 reacties
5
In Nederland eindigen veel relaties in een breuk. Tijdens de thema-avond 'Hoe verknal ik mijn relatie' op 8 juni op Nederland 3 laat de EO zien hoe je dit voor elkaar krijgt.In 70 minuten presenteren Manuel Venderbos en Mirjam Bouwman een top-5 van manieren om je relatie te verknallen. Marianne Brug, eindredacteur van het programma, 'We laten zien wat de meeste voorkomende valkuilen in een relatie zijn'.
In de studio gaan de presentatoren in gesprek met stellen wiens relatie stuk is gelopen op een  bekend probleem. Aan de hand van de top-5 manieren om je relatie te verknallen komen er verschillende deskundigen aan het woord, waaronder therapeut Hans Groeneboer bekend van '40 dagen zonder jou'.
Auteur van het boek 'Lang leve de liefde', Marte Kaan, ligt de tips 'Laat over je heen lopen' en 'Word onbetrouwbaar' toe. Seksuologe Astrid Kremers wordt ingezet bij 'Stop met Seks'. In haar werk als seksuoloog heeft ze dagelijks te maken met mensen die in hun relatie geen seks meer hebben. Verder vertellen de stellen uit de serie '40 dagen zonder jou' openlijk over hoe het nu met hen gaat.

Deze uitzending van het programma 40 Dagen Zonder Jou met de titel Hoe verknal ik mijn relatie? is uitgezonden op dinsdag 8 juni door de EO. De presentatie was in handen van Manuel Venderbos en Mirjam Bouwman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie