Uitzending
3 op Reis - USA en Nieuw-Caledonië

USA en Nieuw-CaledoniŽ

3 op Reis

15-1-2017

| 1310 x bekeken | 0 reacties
6
Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Geraldine is nog steeds in Nieuw-CaledoniŽ. Chris begint aan zijn rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Chicago is het beginpunt. Daarna reist hij met een van de beroemdste treinen van Amerika, de California Zephyr, door naar Denver. Geraldine is nog steeds in Nieuw-CaledoniŽ, een eilandengroep ten oosten van AustraliŽ, en ten noorden van Nieuw-Zeeland. Tijd voor het eiland met de bijnaam 'l'ile la plus proche du paradis', het eiland dat het meest op het paradijs lijkt, oftewel Ile des Pins!

De presentatie was in handen van Geraldine Kemper, Chris Zegers, Evi Hanssen, Dennis Storm, Maurice Lede en Nienke de la Rive Box. Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel USA en Nieuw-CaledoniŽ werd uitgezonden op zondag 15 januari door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3 op Reis - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    18-8-2019

    Het reisprogramma 3 op Reis vliegt voor het dertiende seizoen niet alleen de wereld over, maar blijft ook in Nederland. Presentatoren Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten