Uitzending
3 op Reis - Japan en België

Japan en BelgiŽ

3 op Reis

5-1-2015

| 1626 x bekeken | 0 reacties
8
Japan: Floortje reist naar AustraliŽ. Haar eerste stop is Japan.

Nederland en BelgiŽ: Dennis maakt een reis langs alle 27 EU-landen. Zijn startpunt is Maastricht, waar in 1992 de EU werd opgericht.

Japan: Floortje reist naar AustraliŽ. In dit mooie land hoopt ze getuige van een zonsverduistering te zijn. Maar voor ze dit mysterieuze natuurverschijnsel zal aanschouwen heeft ze een lange reis voor de boeg. Haar eerste stop is Japan, waar ze zich in de stad Osaka onderdompelt in de Japanse cultuur. Ook maakt ze hier kennis met de fascinerende Japanse dating scene.

Nederland en BelgiŽ: Dennis maakt een reis langs alle 27 landen van de Europese Unie. Zijn startpunt is Maastricht, waar in 1992 de EU werd opgericht. Hiervandaan reist hij verder naar het best bewaarde geheim van BelgiŽ: Gent. Hier geniet hij van de Bourgondische levensstijl en ontmoet hij een oude vriend.

De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Dennis Storm, Geraldine Kemper en Chris Zegers. Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Japan en BelgiŽ werd uitgezonden op maandag 5 januari door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie