Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
3 op reis - Groenland - Mozambique

Groenland - Mozambique

3 op reis

11-10-2009

| 2049 x bekeken | 0 reacties
7
In de vierde aflevering reist Floortje in Groenland via hondenslee naar de uitpost met de haast onuitspreekbare naam Ittoqqortoormiit. Onderweg in het onherbergzame landschap doet ze heftige indrukken op. Daphne belandt eindelijk in Mozambique en overnacht in de mysterieuze wildernis. Voordat ze de volgende dag eindelijk het strand bereikt maakt ze het dagelijkse Mozambikaanse leven mee in een klein dorp.

Floortje in Groenland: Een koude sleetocht naar het einde van de wereld
Floortje's volgende stop in haar reis rond de poolcirkel is Groenland. Hier gaat ze met een hondenslee naar het vergelegen dorp Ittoqqortoormiit. Tijdens de acht uur lange tocht komt Floortje tot een schrikbarende ontdekking...
Eenmaal in het dorp met 530 inwoners maakt ze kennis met de lichte nachten en bezoekt ze de plaatselijke gevangenis.

Daphne in Mozambique: Van de Bush naar de Beach
Daphne vervolgt deze aflevering haar bush to beach trip. Ze laat de bush van het Zuid-Afrikaanse Krugerpark achter zich en steekt de grens over met buurland Mozambique. Hier beleeft ze een spannende nacht midden in de wildernis.
Onderweg naar de kust bezoekt ze eerst nog een typisch Mozambikaans dorp voordat ze eindelijk het langverwachte strand in het vizier krijgt.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Groenland - Mozambique is uitgezonden op zondag 11 oktober door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie