Uitzending
3 op Reis - Dennis Hawaii, Geraldine Berlijn

Dennis Hawaii, Geraldine Berlijn

3 op Reis

16-12-2016

| 1647 x bekeken | 0 reacties
6
Dennis eindigt zijn reis op Hawaii en bezoekt de plek waar ontdekkingsreiziger James Cook aan zijn einde kwam. Geraldine is in Berlijn en bezoekt het grootste stadspark van Europa: Tempelhof. De reis die Dennis dit seizoen heeft gemaakt komt ten einde op Hawaii. Hij kijkt terug op een bewogen seizoen en eindigt op de plek waar ontdekkingsreiziger James Cook ook aan zijn einde kwam. Geraldine bezoekt haar favoriete Europese stedentrip-bestemming: Berlijn. Ze bezoekt het grootste stadspark van Europa, Tempelhof. Tot 2008 was dit nog een vliegveld, nu is het een ideale plek om te boardsurfen, te barbecuen en te chillen.

De presentatie was in handen van Geraldine Kemper, Chris Zegers, Evi Hanssen, Dennis Storm, Maurice Lede en Nienke de la Rive Box. Deze uitzending van het programma 3 op Reis met de titel Dennis Hawaii, Geraldine Berlijn werd uitgezonden op vrijdag 16 december door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3 op Reis - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    18-8-2019

    Het reisprogramma 3 op Reis vliegt voor het dertiende seizoen niet alleen de wereld over, maar blijft ook in Nederland. Presentatoren Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten