Uitzending
10 Jaar Jonger In 10 Dagen - Najaar 2009 aflevering 7

Najaar 2009 aflevering 7

10 Jaar Jonger In 10 Dagen

3-3-2010

| 2991 x bekeken | 0 reacties
5
In aflevering 7 zag je Jolanda en René van Rijswijk. Dit koppel is maar liefst 26 jaar samen! Toen René 19 was nam hij het bedrijf van zijn vader over; een pittige stap voor zo'n jonge kerel!

Jolanda steunde haar lief door dik en dun en samen draaiden ze lange uren op de zaak. Toch ging het bedrijf failliet en om een doorstart te kunnen maken moesten alle hens aan dek. Dat is gelukt maar er hangt wel een prijskaartje aan; de relatie van het stel raakte in het slob.

Knagend schuldgevoel
Toen Jolanda uiteindelijk besloot uit de zaak de stappen bleef ze met een knagend schuldgevoel zitten. René bleef doorgaan in het bedrijf en de tijd voor zijn vrouw en gezin werd met de dag minder.

In deze aflevering gaan de twee voor het eerst in 26 jaar 10 dagen zonder elkaar doorbrengen; maar ze besteden hun tijd goed! Jolanda heeft een levensveranderdende ervaring waarvan ze nooit had gedacht dat ze het aan zou kunnen. Hierboven zie je het resultaat.

Deze uitzending van het programma 10 Jaar Jonger In 10 Dagen met de titel Najaar 2009 aflevering 7 is uitgezonden op woensdag 3 maart door RTL4. De presentatie was in handen van Froukje de Both.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie