Uitzending
10 Jaar Jonger In 10 Dagen - Marc en Stella

Marc en Stella

10 Jaar Jonger In 10 Dagen

24-2-2010

| 2736 x bekeken | 0 reacties
5
Woensdag het verhaal van Marc en Stella. De twee leerden elkaar kennen in het Leidse studentenleven en al snel hingen ze hun studies aan de wilgen. Stella werkte in een horecagelegenheid en toen Marc kwam solliciteren sloeg de vonk over. Ze verhuisden naar Rotterdam waar ze hun droom wilden verwezelijken; een eigen restaurant in het prestigieuze Kop van Zuid. Helaas bleef voldoende klandizie wat uiteindelijk leidde tot het faillisement van de zaak.

Marc is sinsdien boos op de situatie en omdat hij dit ook botviert op Stella en hun twee kinderen wordt het er met de dag slechter op in het gezin. Stella is daarnaast door alle ellende flink aangekomen en wil die extra kilo's graag kwijt.

Marc en Stella zullen het achterste van hun tong moeten laten zien aan onze coaches om te voorkomen dat ook hun relatie tot een faillisement leidt! Hiervoor moet de onderste steen boven komen.

Deze uitzending van het programma 10 Jaar Jonger In 10 Dagen met de titel Marc en Stella is uitgezonden op woensdag 24 februari door RTL4. De presentatie was in handen van Froukje de Both.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie