Uitzending
10 Jaar Jonger In 10 Dagen - Jellie en Peter

Jellie en Peter

10 Jaar Jonger In 10 Dagen

17-2-2010

| 3055 x bekeken | 0 reacties
4
In deze vijfde uitzending zag je Jellie en Peter. Deze jeugdliefdes kunnen niet wachten om, na hun huwelijk, een gezinnetje te stichten.

Als Jellie zwanger is van hun derde kindje krijgen de jonge ouders afschuwelijk nieuws; de twee oudste kinderen hebben een stofwisselingsziekte en hun oudste dochter Esmee zal hierdoor verstandelijk nooit ouder worden dan tien jaar.

Jellie en Peter stappen in een zorgtraject waarbij ze elkaar als geliefden volledig uit het oog verliezen. Nu, vijf jaar later, zetten ze een belangrijke stap; ze gaan weer vechten voor elkaar en voor de relatie... maar dat is best moeilijk als je jaar in jaar uit in je eentje hebt geknokt en je eigenlijk heel eenzaam bent geweest in je huwelijk, in je gezin, in je leven.

Onze coaches zullen de doorbraak moeten forceren en dat ook nog eens binnen 10 dagen... Personal trainer Michel gaat hiervoor met Peter naar Liemers outdoor en survival. Jellie volgt een zumbales.

Deze uitzending van het programma 10 Jaar Jonger In 10 Dagen met de titel Jellie en Peter is uitgezonden op woensdag 17 februari door RTL4. De presentatie was in handen van Froukje de Both.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie