Uitzending
Goedemorgen Nederland - 26-11-2008

Goedemorgen Nederland

26 november 2008

| 1339 x bekeken | 0 reacties
8
Regelgeving kinderontvoering veranderen
De Syrische man van Malika Kaddour ontvoerde hun kinderen naar SyriŽ. Na een maandenlange strijd lukte het haar om ze illegaal naar huis te krijgen. Kinderen die door hun moeder terug worden ontvoerd naar Nederland, worden steeds vaker door justitie teruggestuurd naar hun vader. De Tweede Kamer wil maatregelen. Vorig jaar werden er 112 ontvoeringszaken gemeld bij de Centrale Autoriteit Internationale Kinderontvoering. In bijna tweederde van de gevallen ging het om kinderen die naar het buitenland meegenomen waren, in de andere zaken waren de kinderen juist naar Nederland ontvoerd. Een Kamermeerderheid vindt dat de regelgeving bij kinderontvoering moet veranderen, advocaat Geert-Jan Knoops legt uit wat er beter moet.

Het nieuwsoverzicht
Van woensdag 26 november 2008

Joroen Krabbe in Midsummer Murders
Vanavond is Jeroen Krabbe te zien in de succesvolle Britse detective Midsummer Murders. Het is voor het eerst dat een niet-Brit een gastrol vervult in deze klassieker. Jeroen is in de rol gekropen van het medium Cyrus leVanu, die healings organiseert voor dolende zielen.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 26 november door de KRO. Te gast waren Geert-Jan Knoops en Jeroen Krabbť.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie