Uitzending
Enjoy Life - 2011-2012 Aflevering 6

2011-2012 Aflevering 6

Enjoy Life

8-1-2012

| 1750 x bekeken | 0 reacties
6
1. TESLA ROADSTER
De Roadster is op het moment de enige elektrische sportauto die ook de snelweg op mag. Hij zoemt in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u en kan maximaal 13.000 toeren halen. De carbonfibre lichtgewicht behaalt een topsnelheid van 200 km/u en heeft een range van 340-375km

De Tesla kan in 3,5 u gemakkelijk van helemaal leeg tot vol worden opgeladen middels een oplaadpunt of gewoon stopcontact. Lekker goedkoop want voor 10 Euro heb je 'een volle tank'

Tesla claimt tot slot dat de Roadster twee keer zo efficiënt is als de beste hybride van het moment.

2. POLYSPORT
Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. De unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Polysport beschikt over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Het activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, Polysport stelt graag uw favoriete programma samen!

3. ARDENNES-ETAPE
U bent op zoek naar DE vakantie! Momenten om volop van te genieten in droomvakantiehuizen. Ardennes-Etape selecteert voor u de eersteklas vakantiehuizen en luxueuze villa’s in de Ardennen. Aan u enkel de beslissing welke woning het best aan uw wensen voldoet of welke streek u het meest aanspreekt. De kwaliteit is sowieso voor elk vakantiehuis gegarandeerd.

Ardennes-Etape, sinds meer dan 8 jaar gespecialiseerd in de verhuur in de Ardennen, stelt u meer dan 500 stijlvolle vakantiehuizen en villa’s voor, zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, hun cocoon sfeer, hun comfort of hun idyllische ligging

4. DE SCHEG
Sport- en Recreatiecentrum De Scheg is één van de grootste publiekstrekkers in de Nederlandse sport- en recreatiebranche. Beleef er in de zomer én winter een onuitwisbare beleving. De overdekte kunstijsbaan biedt volop plezier! Beleef het Noordpooltheater en ontdek de ‘verlaten’ onderzoeksloods en de attracties in de Speelpool. Liever kunstschaatsen, sleetje rijden of schaatsen op de 400 meter baan? Alles is mogelijk!

Roetsj van de avontuurlijke glijbanen, komt tot rust in de bubbelbaden of laat je meevoeren in de stroomversnelling naar buiten. Ontdek de zwemgrot met Noorderlicht en druipstenen! De allerkleinsten kunnen lekker spelen met zand en water op het Spettereiland.

Het doel van Sportbedrijf Deventer is om op een onderscheidende en innovatieve wijze de kwaliteit van haar concepten optimaal te laten aansluiten bij de beleving van haar gasten, zowel recreatief, sportief als zakelijk.

5. ACTIECODE
Actiecode.nl is de grootste kortingssite van Nederland boordevol kortings- en actiecodes.Ze bieden daarmee extra voordeel aan online shoppers in Nederland, en inmiddels ook in 7 andere landen. In feite kun je Actiecode.nl zien als online bonnenboekje. Bonnen kun je echter niet inleveren bij webwinkels en dus kan dit met een actiecode ofwel kortingscode.

De redacteurs van Actiecode.nl speuren dagelijks het internet af op zoek naar kortingscodes. Daarnaast benaderen ze de leukste webwinkels voor het verkijgen van exclusieve kortingscodes. Met deze codes kunnen alleen bezoekers van Actiecode.nl korting verkrijgen in de desbetreffende online winkels.

6. TOKTOI
Toktoi importeert al meer dan 6 jaar en geheel zelfstandig de Mongoolse Gers uit Mongolie. De Ger / Yurt is een traditionele Mongoolse tent betaande uit een houten frame met daarop verschillende lagen doek en vilt. De vilten laag geeft een goede bescherming tegen de kou maar zeker ook de hitte in de zomer. Dit maakt de Ger een uitstekend onderkomen voor het gehele jaar.

TOKTOI verkoopt behalve de Ger's ook allerlei gebruiksvoorwerpen, folklore artikelen, en alles waarmee je een vrijetijds-lifestyle kunt creeren die op dit moment erg aanslaat in Nederland: terug naar de natuur.

Behalve replica' van de wereldberoemde terracotta beelden horen daar ook hot-tubs, en buitensauna' bij. Bovendien organiseert Toktoi gespecialiseerde reizen naar het prachtige land in Azie.

7. HOTEL PIET HEIN
Een modern boutique hotel voor gasten die willen genieten van kwaliteit met no nonsense aanpak en traditionele voorzieningen, aangevuld met modern comfort.

Het hotel is ondergebracht in een prachtige Vondelparkvilla en is gelegen in een van de mooiste en bruisende buurten van Amsterdam, Oud Zuid. De luxe winkelstraat, PC Hooftstraat, ligt direct om de hoek van het hotel. U kunt hier naar hartelust shoppen bij de winkels van onder andere OGER en LIFESTYLE. Het Rijks, Van Gogh en Stedelijk Museum, het bruisende Leidseplein met casino liggen op slechts 300 meter van het hotel.

Hotel Piet Hein is er in geslaagd een uitstraling te creëren van een tophotel. De aardse kleuren, strakke meubels en trendy inrichting geven u direct een warm en welkom gevoel. Een nautische tint zal u verrassen. En... bartender Maarten staat samen met het hele team klaar om uw verblijf tot een bijzondere ervaring te maken.

Deze uitzending van het programma Enjoy Life met de titel 2011-2012 Aflevering 6 is uitgezonden op zondag 8 januari door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie